INGOS RECEPTAS | KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI KAMADO KEPSNINĖJE

INGOS RECEPTAS | KEPTI VIŠTIENOS SPARNELIAI KAMADO KEPSNINĖJE
Jums reikės:
- 1kg vištos sparnelių.;
- 1 v.š. (nubrauktą) druskos;
-  juodųjų pipirų;
- česnako granulių;
- vištienos prieskonių (be druskos);
 
Sparnelius įtriname visais prieskoniais ir paliekame šaldytuve marinuotis per naktį.
 
Kamado kepsninę įkaitiname. Šį kartą kepame ant netiesioginės kaitros su karščio skirstytuvu (deflektoriumi). Deflektorių apvyniojame folija. Ant deflektoriaus rekomenduojame dar padėti folinę lėkštutę, o į ją pilame vandens (riebalai kris į vandenį ir nesvils). Ant kepimo grotelių sudedame sparnelius ir kepame apie 1 val. 170C temperatūroje.
 
Kai sparneliai pasiekia 74C vidinę temperatūrą (masito termometrus rasite čia), pabaigai 10-15 min. pakeliame temperatūrą 200C, kad sparneliai gražiai apskrustų ir būtų traški odelė.
 
Galima patiekti su įvairiais padažais.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kokybiškas ir patikimas kamado kepsnines rasite čia:

Daugiau patarimų rasite facebook “Rūkiname Kepame Griliname.” grupėje - klube – junkitės!

SKANAUS!

 

Dalintis:
Rašyti komentarą
Rašyk
Skambink