Autoklavai

 

 

Autoklavas - puodas/įranga, skirta natūralių maisto produktų gamybai/konservavimui dideliame slėgyje. Galima gaminti įvairios mėsos konservus, paštetus, marinuotas daržoves, kompotus ir net uogienes.

Autoklavai turi daug privalumų lyginant su tradiciniu konservavimu:

  • taupo laiką ir sutrumpina gamybą mažiausiai du kartus;
  • labai patogu, nes autoklave nereikia stiklainių sterilizuoti, o naminiu būdu - būtina kiekvieną;
  • maistas iš autoklavo pilnai termiškai apdorotas ir saugus. Gaminiai apdorojami 100C ir aukštesnėje temperatūroje;
  • ilgas produkto galiojimo laikas. Kai kurių produktų galiojimo terminas net iki 2 metų.

 

 

Autoklavas yra puodas/įranga, kuriame galima konservuoti mėsą, paštetus, marinuotas daržoves, vaisius, uogas, padažus, kompotus ar uogienes. Pagamintas iš nerūdijančio plieno, naudojant šiuolaikines pjovimo lazeriu ir  argono suvirinimo technologijas. Aparato apačioje yra sumontuotas kranas, per kurį išleidžiamas vanduo, baigus konservavimą. Slėgio ir temperatūros rodmenis galima stebėti dangtelyje esančiame termometre ir monometre. Pats dangtis yra kupolo formos, kad slėgis pasiskirstytų vienodai visame autoklave. Aparato dugnas yra 3mm storio ir yra tinkamas visų tipų kaitlentėms: dujinėms, elektrinėms, indukcinėms, keramikinėms.

Autoklave telpa:
05/07L talpos - 21 vnt.
1L talpos - 15 vnt.
3L talpos - 2 vnt.
€369.99 €399.00
Pirkite išsimokėtinai mokėdami DALIMIS
Rašyk
Skambink