INGOS RECEPTAS | LIULIA KEBAB KAMADO KEPSNINĖJE

INGOS RECEPTAS | LIULIA KEBAB KAMADO KEPSNINĖJE
Jums reikės:
  • 1 kg. faršo (700g jautienos ir 300g kiaulienos – kiaulieną rekomenduotina keisti aviena);
  • mėgstamų mėsos prieskonių (pagal skonį);
  • 0,5 - 1 stiklinė smulkiai supjaustytų kalendros lapelių (pagal skonį);
  • 1 svogūnas;
  • 4-5 skiltelės česnako;
  • 1 v.š. druskos;
  • juodųjų pipirų;

 

1. Į mėsą sudedame visus prieskonius (išskyrus svogūną ir česnaką), gerai išmaišome ir nakčiai dedame į šaldytuvą marinuotis. Smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką sudedame likus maždaug 1 val. iki kepimo.

 

2. Greitai ir lengvai su uždegikliu LOOFTLIGHTER įkuriame Kamado kepsninę.  

3. Faršą mauname ant iešmo ir po kelias minutes apkepame tiesioginėje kaitroje kiekvieną pusę 230-250C temperatūroje. Lengvai apskrudus mėsytei, pridarome apatinę kepsninės oro sklendę ir sumažiname temperatūrą iki 170-200C. Kepame pavartant iki tol, kol mėsytė pasieks vidinę temperatūrą 74C (jei faršas su kiauliena) ir 66C (jei faršas su aviena). Patikimus maisto termometrus galite įsigyti čia.

 
SKANAUS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kokybiškas ir patikimas kamado kepsnines rasite čia:
Dalintis:
Rašyti komentarą
Rašyk
Skambink